Nacházíte se zde: Úvod O nás Články Ředitel společnosti Fosa

Ředitel společnosti Fosa

Společnost Fosa má od letošního léta pod svými křídly muž. Je jím Jiří Ratinger.
Ředitelem Fosy je zatím krátce, ale s klienty Fosy se setkal již jako konzultant v Podpoře samostatnosti a asistent v Podporovaném zaměstnání. V mezi čase se vydal na studijní cesty, kde měl možnost nahlédnout do práce sociálních služeb v Británii, Dánsku, Portugalsku a Polsku, kde zakončil magisterské studium programu zaměřeného na mezinárodní sociální práci Advanced Development in Social Work.
Ředitel společnosti Fosa

Jak sám Jirka říká, pracovat ve Fose je pro něj srdcovou záležitostí. Potkal zde talentované kolegy, dobré přátele a zároveň vzpomíná na start v jeho profesní kariéře.
Jeho vášní je cestování, kultura, divácky i rekreačně sport. Doma pečuje o kočku, jménem Oliva.
Kafe Jirka zrovna nemusí, ale rád tráví čas s přáteli u jiného moku například u dobrého piva. Pivo Jirka také sám rád vaří a je možné, že kdyby nenašel zalíbení ve svém oboru, možná by byl sládek. To je člověk, který pivo vaří a na něm závisí, jestli se pivo jím nabídnuté hodí k požití či jen ke koupeli unavených chodidel.
Naštěstí zvítězilo téma sociální práce a všichni členové Fosy tak mohou ocenit povahu ředitele, který je otevřený diskusi, má inovativní myšlení a přátelskou povahu.
Přejeme Jirkovi, ať se mu daří udržet a stále zlepšovat servis, který Fosa poskytuje svým klientům.

Zpět na přehled

Nahoru