Nacházíte se zde: Úvod O nás Články Fosa a státní úředníci u snídaňového stolu

Fosa a státní úředníci u snídaňového stolu

Minulý týden jsme se s potěšením zúčastnili pracovní snídaně na Ministerstvo zahraničních věcí České republiky, na které se setkali zástupci neziskových organizací se státními úředníky.

Podělili jsme se o zkušenosti, které máme v oblasti zaměstnávání osob se znevýhodněním a řekli si tak, proč je jejich začleňování důležité.

Celou akci hodnotíme velmi pozitivně.
Věříme, že propojení dobré vůle ze strany zaměstnavatelů a zkušenosti a odhodlání sociálních služeb v problematice zaměstnávání lidí se znevýhodněním, může významně napomoci pozitivnímu vývoji v této oblasti.

Jsme připraveni a těšíme se na další spolupráci.

Jindřiška Kleknerová

……….

Děkujeme:

Děkuji společnosti Rytmus – od klienta k občanovi, z. ú., která již roky vydává velké množství energie na cestě za propojením historie a zkušeností Podporovaného zaměstnávání a veřejné správy.

Na akci se objevila řada výrazných státních úředníků, z jejichž projevů bylo znatelné, že se o problematiku skutečně zajímají. Děkuji za to.
Jindřich Fryč, Jana Hybášková, Petr Polák, Lucie Vymazalova a další.

Děkuji Anna Kaucká za pozvání a také za to, že je z role sociálního pracovníka schopná a ochotná vystoupit a formální akci tohoto druhu zorganizovat a odmoderovat.

Fosa a státní úředníci u snídaňového stolu

Kdo právě hledá práci?
https://www.fosaops.org/nase-sluzby/podporovane-zamestnavani/praci-hledaji/

Zpět na přehled

Nahoru