Nacházíte se zde: Úvod O nás Články Přijďte do kina: Dokumentární film Mára jde do nebe + přednáška

Přijďte do kina: Dokumentární film Mára jde do nebe + přednáška

ČTVRTEK 15. ZÁŘÍ 2022 V 20:30 AŽ 23:00
Kino Aero

Zvu Vás na našlapaný večer 15. září od 20.30 do Kino Aero. No a co se bude dít? V rámci večera bude možno zhlédnout filmový dokument „Mára jde do nebe“. Též stihneme pokec s obrázky, kde nahlédneme do deníku mé poslední Karakoramské výpravy na Masherbrum a nejen do něj. Maara
Přijďte do kina: Dokumentární film Mára jde do nebe + přednáška

Ahoj…

zvu Vás na našlapaný večer 15. září od 20.30 do Kino Aero. No a co se bude dít? V rámci večera bude možno zhlédnout filmový dokument „Mára jde do nebe“. Též stihneme pokec s obrázky, kde nahlédneme do deníku mé poslední Karakoramské výpravy na Masherbrum a nejen do něj. Pokud zbyde ještě nějaký časový prostor, tak následuje nekontrolované veselí, než nás ze sálu všechny vyhodí…

Důležité je dodat, že celý večer do posledního groše půjde na ty, jenž potřebují naši pomoc. Jinými slovy vybrané peníze poputují pro společnost Fosa,o.p.s. https://www.fosaops.org/, která přímo zajišťuje osobní asistenci u lidí s handicapem, ať takovým či makovým. Též nabízí celou škálu programů pro hendikepované, aby dostali šanci se zapojit v rámci jejich možností do běžného žití. Však více se můžete dočíst na jejich stránkách a škoda mých slov.

Pokud mohu prospět, či přispět svým ždibíkem pro druhé, tak se dostaví vnitřní pocit uspokojení. Tím neříkám, že se chci rozdat ani netrpím spasitelským syndromem. Však čas od času ten pocit užitečnosti je hřejivý. Ať to byly akce ve prospěch Hospiců a dalších organizacích starajících se naše blízké a v budoucnu možná i o nás, anebo pro mládežníky ve školách či pro ty nejstarší na univerzitě třetího věku. Též pro vězně ve věznicích, které máme tendenci obcházet po špičkách. Jo, každé z těch míst má svoji energii. Někde radost i pulzování života přetéká, jinde přichází k podzimu, též před očima mizí, případně se čeká na novou životní příležitost. Všude tam je potřeba dobrých lidí, kteří nasměrují, utěší, či vyslechnou. Má úloha je jednodušší, jako „Vítr ve vlasech“ přinést čerstvý vzduch. Tímto končí náhled do mé černé duše a zase hned ji před světem zavírám.

V každém případě patnáctého, kdo z vás přijde se bavit, udělá zadobře i druhým. Cena lístku je 170kaček, který se dá již teď pořídit v předprodeji. Těším se na shledanou…????

Maara

Zpět na přehled

Nahoru