Nacházíte se zde: Úvod O nás Články Nebojte se automatizace a umělé inteligence

Nebojte se automatizace a umělé inteligence

Event by AVPO, NROS, Sdružení VIA
23 May 2023 9:00 AM - 5:00 PM CEST
Heslem letošního roku je v oblasti digitalizace nesporně umělá inteligence.
Nebojte se automatizace a umělé inteligence

Heslem letošního roku je v oblasti digitalizace nesporně umělá inteligence (Artificial Intelligence - AI). Nové pokroky v této oblasti tlačí na ještě větší využívání možností automatizace a nevyhýbají se ani neziskovému sektoru. Víme, že rychlý vývoj jak ze stránek sci-fi příběhu může působit děsivě. Proto jsme se i na naší letošní konferenci zaměřili na téma automatizace a využití umělé inteligence. Místo obav z neznámého s námi pojďte hledat cesty, jak si s těmito technologiemi usnadnit práci.

Na konferenci vám nabídneme řadu inspirativních i praktických přednášek. Podíváme se na to, jak bude vypadat budoucnost (ne)práce, co to vlastně je ta umělá inteligence a jaký bude mít její rozvoj dopad na neziskové organizace. Ukážeme vám, jaksi zmapovat a vytipovat v organizaci procesy, které jsou vhodné pro automatizaci, jaké automatizační nástroje jsou pro vás k dispozici nebo jak může vypadat paperless neziskovka.

Vedle přednášek bude i prostor pro diskuzní kulaté stoly, na kterých můžete s odborníky i kolegy a kolegyněmi z jiných organizací sdílet své zkušenosti, nápady, plány i obavy.

V odpolední části bude prostor projít si virtuální stánky partnerských firem a organizací a dozvědět se, jak pracují s automatizací nebo umělou inteligencí oni a co z toho můžete využít vy ve své každodenní praxi.

Akce se koná pod záštitou Ivana Bartoše, místopředsedy vlády ČR pro digitalizaci a ministra pro místní rozvoj. Děkujeme!

Účast na akci je zdarma. Celým dnem vás provede Silvestr Vandrovec Špaček, technický expert programu TechSoup, kterého znáte z webinářů a jako kamaráda na telefonu na podpoře TechSoup, kde vždy rád poradí s jakýmkoliv technickým problémem. Pojďte s námi strávit nabitý den nápady a inspirací, propojit se s relevantními partnery a najít třeba řešení problému, který vás v organizaci trápí. Zaregistrujte se na Digitální den pro neziskovky!

Zpět na přehled

Nahoru