Nacházíte se zde: Úvod O nás Články Nákupem knih Marka Holečka podpoříte nejen Maaru a nás, ale i sebe. Čtení jeho řádků Vás totiž ihned vezme s sebou na mrazivé dobrodružství.

Nákupem knih Marka Holečka podpoříte nejen Maaru a nás, ale i sebe. Čtení jeho řádků Vás totiž ihned vezme s sebou na mrazivé dobrodružství.

Už máte doma knihy Marka Holečka? My ano. Nejen že Vás při čtení zarazí napětím do sedačky a přiměje přikrýt se dekou, ačkoliv je zrovna venku léto, ale také Vás donutí se zamyslet o bytí - o tom kam a proč kráčíme a co má v životě skutečně smysl.

Děkujeme Márovi za jeho podporu, podpořit nás můžete i vy, jelikož: "Každý čelíme jiné výzvě."

https://www.fosaops.org/podporte-nas/
Nákupem knih Marka Holečka podpoříte nejen Maaru a nás, ale i sebe. Čtení jeho řádků Vás totiž ihned vezme s sebou na mrazivé dobrodružství.

Dotknout se hvězd

"Cest je tolik, kolik naše představivost dovolí"
Každým nádechem v řídkém ledovém vzduchu jsem byl blíž k naplnění snu. Též smrti, která čekala jen na drobné zaváhání. Vnímal jsem vlastní křehkost, naprosté vyčerpání a zároveň silnou radost z bytí. Rok 2019 mým horským výpravám doopravdy přál. Nové výstupy mi přinesly uznání i ocenění za nejlepší horolezecký počin na světě. Lezení však není o stupních vítězů, ale o zážitku, kdy se dotýkáte překrásných štítů pod oblohou plnou hvězd.

Dotknout se nebe

365 dní neboli jeden rok.
Jednoduše byl to kalup! Křižoval jsem vzduchem mezi kontinenty a horstvy této malebné planety, jak stěhovavý dravec bez hnízda. Přitom můj deník se rychle zaplňoval řádky, zachycující pestrost dnů. Právě  o tom, je má druhá knížka, která zaznamená nikoliv kalendářní rok, ale dvanáct měsíců úpisu s ďáblem. Jsou v nich obsaženy čtyři horolezecké expedice. Jak na Antarktidu, tak do Karakoramu, nebo centrálního i západního Himálaje. Je v nich obsaženo balancování na ostré hraně, mezi životem a krůčkem k věčnosti, ale i běžný rodinný život, mediální prostituce, či šedá všednost. To vše tam je...:)

Knihy jsou v dostání v mnoha knihkupectví a jiných obchodech. 

Máte-li zájem o knihu "Dotknout se nebe" i s věnováním a podpisem, prosím pište přes kontaktní formulář na Márovém webu (symbol obálky v pravém horním rohu). Prozraďte mu svou adresu a jméno, komu má věnování napsat. Knížky posílá na dobírku. Cena knihy je 399,-Kč a k tomu poštovné a balné 120,-Kč.

Zpět na přehled

Fotogalerie

Nahoru