Nacházíte se zde: Úvod O nás Články Karel Heřmánek a Nikol Heřmánková-Kouklová se stali našimi dalšími ambasadory. Moc jim za jejich přízeň děkujeme. Připojte se k nám i vy.

Karel Heřmánek a Nikol Heřmánková-Kouklová se stali našimi dalšími ambasadory. Moc jim za jejich přízeň děkujeme. Připojte se k nám i vy.

Kam za kulturou? Co třeba do divadla Bez zábradlí bez bariér :-) Karel a Nikol se rozhodli podporovat Fosu svojí činností a za to jsme jim velice vděčni. Chcete se zapojit i vy do podpory lidí se znevýhodněním a seniorům? Připojte se k nám.

Pojďte k nám pracovat jako osobní asistenti nebo nás podpořte finančně, abychom tak mohli poskytnout podporu více lidem, kteří naši péči potřebují.
Karel Heřmánek a Nikol Heřmánková-Kouklová se stali našimi dalšími ambasadory. Moc jim za jejich přízeň děkujeme. Připojte se k nám i vy.

Co je důvodem, nebo proč jste se rozhodli podporovat/ stát se patrony Fosy?


Rádi s manželem přiložíme tzv. "ruku k dílu" a zapojíme se do každého smysluplného projektu, který navíc pomáhá. Fosa má dlouholetou tradici a je mi velmi sympatický osobní přístup zaměstnanců, se kterými jsem měla možnost se setkat. Pracuje zde také má známá Monika. Právě díky ní jsem se k této společnosti dostala. 
Věřím, že stejně jako těší spolupráce nás, bude těšit klienty návštěva Divadla Bez zábradlí. Pan Jiří nás naprosto odzbrojil svým nadšením pro divadlo! Už nyní se těšíme na další setkání nejen s ním, ale dalšími klienty Fosy. 

Zdraví,
Nikol 

 

Je to jednoduché. Pakliže jste se rozhodli nás nějakým způsobem také podpořit, můžete využít odkaz na našem webu:

Chci podpořit činnost Fosy finanční částkou nebo mám zájem pracovat jako asistent.

 

Zpět na přehled

Fotogalerie

Nahoru