Nacházíte se zde: Úvod O nás Články Jak získat dotace na nemovitosti, úspory energií, vybavení zahrady a prostranství?

Jak získat dotace na nemovitosti, úspory energií, vybavení zahrady a prostranství?

Dne 18. 5. 2023 ve spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí uspořádala skupina RPA konferenci zaměřenou na oblast sociálních služeb, farností a klášterů. Cílem konference bylo seznámení účastníků akce se všemi aktuálními i plánovanými dotačními tituly v rámci zmíněné oblasti.
Jak získat dotace na nemovitosti, úspory energií, vybavení zahrady a prostranství?

Konference se konala v barokním sále Emauzského opatství v Praze. Nejen organizátoři ale i posluchači měli tak možnost nahlédnout do krásných prostorů rozmanitého areálu kláštera.

Prostory barokního sálu se v ranních hodinách začali plnit více než 100 posluchači zastupujících desítky organizací. Konferenci oficiálně uvedl zástupce ředitele společnosti RPA a organizátor konference Mgr. Richard Budzák. Poté slovo převzala náměstkyně ministra práce a sociálních věcí ČR Mgr. Šárka Jelínková.

V dopolední části programu mělo publikum možnost získat přehled o dalších dotačních titulech související s uvedenou oblastí. Rozsáhlé téma tak dovolilo organizátorům nabídnout program, který svým obsahem reagoval na důležitost a rozmanitost dotačních projektů v rámci podpory sociálních služeb, úspor energií, vzdělávání a dětských skupin ale také příspěvků na revitalizaci veřejného prostranství.

 

více na: https://www.rpa.cz/

Zpět na přehled

Nahoru